Οπτικά Γερακίδης… Η ιστορία μας

Τα Oπτικά Γερακίδης αποτελούν μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε την σταδιοδρομία της το 1974 στην συμβολή των οδών Βουλής & Αξαρλιάν 1 στο κέντρο της Αθήνας. Η αρχή έγινε από τον Σπυρίδωνα  Γερακίδη, και τώρα οι δύο γιοί του, Ανδρέας και Μιχάλης Γερακίδης, έρχονται να συνεχίσουν το έργο του και να διατηρήσουν την αξιοπιστία, την τεχνογνωσία, την παράδοση και την αγάπη για το αντικείμενο.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, ο Σπυρίδων Γερακίδης εξόπλισε το εργαστήριο του με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία και δεν έχει σταματήσει μέχρι σήμερα.

Το πάθος για την οπτική επιστήμη και τις τεχνικές της όρασης ήταν η κινητήριος δύναμη για τον ίδιο και η αρχή του καταστήματός του. Οι φιλικές σχέσεις και η εμπιστοσύνη στην γνώση του αντικειμένου έχουν οδηγήσει τα Οπτικά Γερακίδης στην καρδιά των πελατών τους, με τους περισσότερους να έρχονται χρόνια και από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Αυτή την αγάπη την μετέδωσε και στους γιους του, που συνεχίζουν την παράδοση, με τον Ανδρέα να συνεχίζει την οπτική επιστήμη και τον Μιχάλη να ακολουθεί σπουδές στην Οφθαλμολογία. Και οι δύο διατηρούν τις άριστες και φιλικές σχέσεις με τους πελάτες τους, προσφέροντας πάντα το καλύτερο, αφού αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που τους δίδαξε ο πατέρας τους.

Η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί μέσα από την επαγγελματική συνέπεια, την υπευθυνότητα και την παράδοση στο αντικείμενο, μας κάνουν να νιώθουμε περήφανοι και να διατηρούμε την ίδια χαρά προσφέροντας τις υπηρεσίες μας και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής όσων μας εμπιστεύονται ένα πολύτιμο αγαθό τους: την όραση τους.

 

Οπτικά Γερακίδης: Ο κόσμος με άλλα μάτια.

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕ-ΤΕ-ΣΑ: 10:00 – 16:00 | ΤΡ-ΠΕ-ΠΑ: 10:00 – 20:00

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΥΑΛΙΩΝ ΟΡΑΣΕΩΣ

Παράδοση στην εκτέλεση ακόμα και των πιο απαιτητικών συνταγών.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Εξειδικευμένες Εφαρμογές Φακών Επαφής και Έλεγχος Οπτικής Οξύτητας.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ | ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ

Επισκευές Γυαλιών Οράσεως και Ηλίου

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Εγγυόμαστε για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών αλλά και προϊόντων που προμηθεύουμε.

Κλείστε Ραντεβού

    [wpgdprc "Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και την επεξεργασία των δεδομένων σας από τον ιστότοπο."]